FILHET-ALLARD MARITIME – Спонсор 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий анонсувати компанію FILHET-ALLARD MARITIME в якості Спонсора  20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024, яка відбудеться 27-28 лютого в Празі, готель Corinthia.

Слоган “В центрі міжнародної торгівлі, судноплавства та промисловості” відображає бачення компанії FILHET-ALLARD MARITIME (FAM), яка з 1846 року спеціалізується на страхуванні морських та транспортних ризиків. Зосереджуючись на міжнародній торгівлі, технічна та логістична платформа компанії налічує понад 150 співробітників, які здійснюють діяльність по всьому світу з офісами в Бордо, Женеві, Абіджані та Стамбулі.

Ризики, якими займається FILHET-ALLARD MARITIME, включають морські вантажі, зберігання, відповідальність фрахтувальників/FDD, політичне насильство, політичні ризики, військові ризики, захист трейдерів, перебої в торгівлі, юридичну відповідальність власника вантажу, страхування бункерів, кредитні ризики, зрив контракту, відповідальність транспортних операторів, відшкодування та захист від претензій, параметричне страхування сільського господарства, каско та обладнання, відповідальність судновласника та страхування майна.

Приєднуйтесь до конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPEепіцентру стратегічних зв’язків, дискусій та нетворкінгу, що формують майбутнє зернової галузі Чорноморського регіону та світу! Лідери агробізнесу з 30+ країн вже з нами.

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСНИКИ

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Офіційний Спонсор – Almeida Group, Спонсори – Eyssautier-Verlingue Group, QSS, MAXAR, StoneX, Ande Logistics, AGA Partners, Filhet-Allard Maritime. Конференція проходить за підтримки УЗА, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», Зернової Асоціації Сербії.

 

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:
uac-info@ukragroconsult.org
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!