ФГВФО виставив на продаж пул сільськогосподарських активів

Джерело:  AgroPortal.ua
суд

Аукціон з продажу пулу, сформованого Фондом гарантування вкладів фізичних осіб за так званим галузевим підходом, відбудеться 7 березня 2024 року в системі «Prozorro.Продажі».

Як говориться у повідомленні ФГВФО, спільною ознакою об’єднаних у пул активів є КВЕД боржника — сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство.

Так, до складу лоту GL18N1025685 увійшли активи трьох банків, а саме: права вимоги та майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання і фізичними особами, та дебіторська заборгованість суб’єктів господарювання. Загальна сума заборгованості за договорами сягає 616,5 млн грн.

Кожен актив, включений до складу лоту, щонайменше 4 рази виставлявся на індивідуальний продаж у системі «Prozorro.Продажі», але так і не був реалізований.

У забезпечення виконання зобов’язань за кредитними договорами перед банками оформлено сільськогосподарську техніку, обладнання, зерно пшениці та соняшнику, транспортні засоби, фінансову поруку, земельні ділянки, житлову та комерційну нерухомість (свиноферма, птахофабрика).

Початкова ціна лоту — 58,8 млн грн.

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!