Eyssautier-Verlingue Group – Спонсор 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Група Eyssautier-Verlingue стала спонсором 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN-2024, яка відбудеться 27-28 лютого в Празі, в готелі Corinthia.

Eyssautier-Verlingue Group –  страхові брокери, що спеціалізуються на страхуванні сільськогосподарських товарів від звичайних, а також воєнних ризиків, з ефективними та конкурентоспроможними умовами.

Геополітична та економічна напруженість, а також логістичні, екологічні та регуляторні обмеження є основними ризиками для товарів, що зберігаються або транспортуються, а також для фрахтування, будівництва або ремонту суден.

Протягом майже 100 років досвід Eyssautier-Verlingue Group зростає, а навички постійно розвиваються, що дозволяє консультувати щодо найкращого покриття ризиків. Група працює з морськими, баржовими та залізничними перевезеннями з будь-якого пункту відправлення до будь-якого пункту призначення.

Eyssautier-Verlingue Group є спонсором дискусійної панелі «Логістика та страхування. Шлях до ефективної, безпечної та стійкої мультимодальної логістики в Україні та ЄС», в рамках якої будуть обговорюватися наступні теми:

  • Потенціал перевезень зерна по Дунаю вичерпано?
  • Чи закріпить порт Констанца успіхи по перевалці 2023 року?
  • Проблема українського зерна в Європі – які шляхи вирішення?
  • Мультимодальні перевезення аграрної продукції в ЄС – майбутнє чи утопія?
  • Потенціал портів Балтійського моря
  • Новий зерновий коридор і логістика 2024 року: повернення до моделі 2021 року?

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Eyssautier-Verlingue Group, QSS, MAXAR, StoneX, Ande Logistics, Filhet-Allard Maritime. Конференція проходить за підтримки УЗА, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», Зернової Асоціації Сербії.

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:
uac-info@ukragroconsult.org
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!