Елеватори ТАС Агро готові приймати новий урожай

Джерело:  AgroPortal.ua
ТАС Агро елеватор

Елеватори компанії «ТАС Агро» готові до приймання зерна нового врожаю на 100%.

Про це заявив директор з елеваторного та складського господарства «ТАС Агро» Ярослав Стратуца, повідомляє компанія у Facebook.

За його словами, фахівці «ТАС Агро» проаналізували та пропрацювали низку питань, які виникали у попередніх сезонах, та розпочали на елеваторах компанії підготовку до нового маркетингового 2024-2025 року, зокрема:

  1. Інженерні та виробничі служби оперативно виконали значну кількість дефектування та ремонтних робіт із технологічного обладнання елеваторів.
  2. Значну увагу приділено оновленню транспортного, зерноочисного  обладнання на більш сучасне та продуктивне, що дасть змогу збільшити  оперативні можливості елеваторів.
  3. На всіх елеваторах придбано та встановлено системи знезараження зерна (небулізація) від шкідників хлібних запасів від компанії Sojam.
  4. Всі виробничо-технологічні лабораторії елеваторів «ТАС Агро» у II кварталі пройшли сертифікацію за єдиною галуззю на зернові, олійні, бобові та технічні культури та отримали сертифікати про атестацію.
  5. Всі зерносклади перевірені державними органами (Держпродспоживслужби) на відповідність вимогам Протоколу фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту зерна з України до КНР.

Крім того:

  • підготовлено плани розміщення зерна та олійних з урахуванням особливостей кожної культури;
  • забезпечено запасні варіанти розміщення збіжжя: додаткові склади, Silo Bags, майданчики короткострокового зберігання/перевалки;
  • розроблено план дій на випадок надзвичайних ситуацій;
  • забезпечено персонал засобами індивідуального захисту, підготовано укриття на території елеваторів;
  • всі елеватори  забезпечено резервним джерелом живлення;
  • проведено навчання з охорони праці та пожежної безпеки із залученням  місцевих державних служб.

«Дотримання чітких планів і графіків у підготовці матеріально-технічної бази елеватора — гарантований успіх у підготовці підприємства до приймання зерна нового врожаю», — запевняють у компанії.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!