Елеватори Агропросперіс планують реалізувати незадіяних активів на 10 млн грн

Джерело:  Elevatorist.com

Стан готовності до сезону елеваторів агрохолдинга «Агропросперіс» оцінюється в 70%. І з кожним тижнем ремонтні роботи ведуться все активніше.

Про це повідомляє пресслужба агрохолдинга.

До нового нового виробничого сезону 2024-25 МР елеватори розпочали готуватися з початку березня.

«Навіть за наявності на зберіганні майже 280 тис. т зерна та забезпечуючи постійне відвантаження продукції, технічні служби елеваторів виконують дефектування та ремонтні роботи для підготовки елеваторів до початку нового сезону»,— говориться в повідомленні.

Триває оновлення матеріально-технічної бази елеваторів: придбані нові телескопічні навантажувачі, обладнання для роботи з ПЗР, ведуться роботи по вдосконаленню системи електронної черги тощо. Загальна сума інвестицій у логістичний напрямок спочатку року вже склала ~ $270 тис.

Також на елеваторах впроваджують систему бережливого виробництва і оптимізують матеріальні активи елеваторів, які не задіяні у виробничих процесах. Реалізують основні засоби та запчастини, які не плануються до використання, металобрухту, тощо.

«Згідно плану доходи від реалізації повинні скласти ~ 10 млн грн, а на сьогодні вже отримані кошти ~ 1 млн грн, і ведеться подальша інтенсивна робота з реалізації. Завдяки впровадженню даної системи елеватори отримують додаткові кошти на підтримку оновлення матеріально-технічної бази»,— повідомляють в компанії.

До початку наступного сезону елеватори Групи компаній «Агропросперіс» будуть у повній технічній готовності для виконання нових виробничих завдань.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!