Другий прогноз урожаю кукурудзи у Бразилії на 2023/2024 рік скорочено через посушливу погоду

Джерело:  IDK
кукурудза

Суха погода означає, що другий урожай кукурудзи бразильськими фермерами, як очікується, буде на 571 000 тонн менше, ніж прогнозувалося раніше, як показав оновлений прогноз StoneX, опублікований у понеділок.

Він знизив свою оцінку до 92,9 мільйона тонн з 93,5 мільйона тонн, які він прогнозував минулого місяця для другого врожаю кукурудзи, який зазвичай експортується у другій половині року і безпосередньо конкурує з постачанням США на світові ринки.

StoneX також скоротив прогноз загального врожаю кукурудзи у Бразилії на цикл 2023/24 року до 121,18 мільйона тонн із 121,75 мільйона тонн.

За прогнозами StoneX, другий урожай кукурудзи в Бразилії, який зараз збирають, становитиме майже 77% від загального виробництва кукурудзи цього сезону.

“Більш сухий, ніж зазвичай, клімат у багатьох регіонах-виробниках продовжував негативно впливати на врожайність, призводячи до зниження врожайності в Гояс, Мінас-Жерайс, Сан-Паулу і Токантінс”, – заявив StoneX.

Однак урожайність у Мату-Гросу-ду-Сул продемонструвала позитивну корекцію, що допомогло підтримати там обсяги виробництва, повідомляє StoneX.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!