Долучайтесь до поїздки у порти DCT Гданськ та Гдиня, 14 вересня в рамках ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт та Співтовариство  виробників і споживачів бобових України запрошують агро операторів відвідати два найбільші порти Польщі 14 вересня, напередодні міжнародного форуму ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’.

Ранок 14 вересня розпочнеться для учасників переїздом з Варшави до Порту Гдиня, який  є визнаним брендом у транспортних та логістичних системах по всьому світу. Це універсальний і один з провідних портів на півдні Балтійського моря. Спеціалізується на обробці контейнерних  вантажів. Загальна площа порту становить  2 996,3 га.

Після огляду порту Гдиня, учасники перемістяться до терміналу DCT Гданськ, що є найбільшим і найшвидше зростаючим контейнерним терміналом у Польщі, а також єдиним глибоководним терміналом у регіоні Балтійського моря, який має прямі заходи океанських суден з Далекого Сходу. Річна пропускна здатність DCT Гданськ – 2 950 000 TEU, ємність зберігання – 64 000 TEU, операційна зона терміналу – 88 га.

Ознайомитися з детальною програмою поїздки та зареєструватися можна тут.

Нагадаємо, що міжнародний форум ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’, відбудеться 15 вересня у готелі Westin, Варшава, Польща.

Форум залучить представників урядів України та Польщі, провідних українських спеціалістів та операторів ринку, а також міжнародну агро спільноту, щоб висвітлити нові фактори розвитку аграрного сектору України та світу 2023-25 роках, перспективи виробничого та експортного потенціалу аграрної продукції, розбудову нових логістичних коридорів, визначити нові шляхи партнерства та спільних проєктів для запобігання кризі.

Запрошуємо представників агробізнесу приєднатися до події та взяти участь у формуванні нових реалій ринку та шляхів співпраці!

Реєстраційний тариф ‘РАННЯ ПТАШКА’ діє до 10 серпня.

Долучайтеся!

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!