Добродія Фудз розпочала виробництво готових сніданків YUMMOJI

Джерело:  BIZAGRO
YUMMOJI

Один із найбільших вітчизняних виробників вівсяних пластівців та продукції на зерновій основі під ТМ Dobrodiya, San Grano, San Granola, WOWСЯНКА запустив виробництво нового продукту – готових сніданків YUMMOJI. 

Як розказали в компанії «Добродія Фудз», у назві бренду були поєднанні YUMMY (смачні) злаки та популярні EMOJI (смайли). Тож, YUMMOJI даватимуть споживачеві не лише заряд енергією, але й позитивний настрій на весь день.

Наразі сніданки представлені чотирма оригінальними смаками, які будуть до вподоби усій родині: Cocoa Balls (кульки з темним какао), Frosted corn flakes (глазуровані кукурудзяні пластівці), Cherry Pillows (подушечки з вишневим смаком) та Fruity loops with marshmallow (фруктові кільця з маршмеллоу). Продукція YUMMOJI виготовляється на основі натуральних зернових інгредієнтів та без додавання пальмової олії.

Більш того, у кожній картонній упаковці на покупця чекає подарунок – магніт із новим героєм “Емоджиком”. Всього в колекції представлено 6 магнітів із зображеннями різних персонажів, які можна скласти в єдиний пазл. Це буде додатковою мотивацією для діток із задоволенням споживати готові сніданки щодня та отримувати позитивні емоції.

«Ми давно планували розширити портфель нашої продукції чимось смачненьким саме для дітей. Хоча, впевнені, що YUMMOJI полюблять всі члени родини. Адже ці сніданки не просто смачні та зручні у споживанні, але й виготовляються з високоякісної сировини та натуральних інгредієнтів на новому сучасному обладнанні. Віримо, що з YUMMOJI наші споживачі щодня будуть весело проводити час та заряджатися позитивними емоціями», – зазначила Ірина Брославцева, директорка компанії «Добродія Фудз».

Продукція YUMMOJI з’явиться на поличках національних мереж вже у лютому.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!