Ціна пальмової олії намагається повернути тенденцію до зростання

Джерело:  Feedlot
пальмова олія

Котирування ф’ючерсів на пальмову олію продовжують зростання на тлі прогнозованого зниження виробництва в деяких районах Малайзії, другого за величиною виробника у світі. Реалізоване зниження цін також залучило покупців, чутливих до вартості продукту.

Вигідні покупки підтримують пальмову олію, сказав Гнанасекар Тіагараджан, голова відділу стратегій торгівлі та хеджування у Kaleesuwari Intercontinental. З його слів, ринку також допомогли ознаки зниження виробництва.

Виробництво на південному півострові Малайзії впало на 5,6% за перші 25 днів червня порівняно з попереднім місяцем, повідомив експерт із посиланням на дані Асоціації виробників пальмової олії Південного півострова.

Ціни на тропічну олію в Малайзії також зросли на тлі чуток про те, що найбільший виробник — Індонезія підвищить експортне мито у липні, сказав Анілкумар Багані, керівник відділу досліджень Sunvin Group у Мумбаї. Він підрахував, що базову ціну на сиру пальмову олію можна встановити на рівні близько 800,50 доларів за тонну, що збільшить загальну суму мит приблизно на 25 доларів. Уряд оголосить офіційну базову ціну пізніше цього місяця.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!