Cygnet постачає мармурову яловичину до одного з кращих ресторанів України

Джерело:  AgroPortal.ua
мясо

М’ясо з ферми Cygnet («Сігнет») цього року з’явилось у меню ресторану BEEF, який тричі за 13 років діяльності отримував звання «Кращий м’ясний ресторан України» та двічі потрапляв до рейтингу топ-101 м’ясних ресторанів світу.

Про це пише корпоративне видання компанії.

«Ми робимо акцент на прожарці м’яса, на стейках. Намагаємося тримати найкращу колекцію кращих стейків світу… У нас дуже вибагливі критерії з підбору виробництв, з якими співпрацюємо. Репутація ресторану — це стейк. У меню можна знайти м’ясо із США, Австралії, Аргентини, Японії. Іноді ще бувають іспанські стейки — проте це не постійно. Скоро з’явиться ще уругвайське. І, звісно ж, можна скуштувати і наші, українські стейки. Але відносно імпортних їх зараз близько 30%», — розповідає менеджер із закупівель ресторану Наталія Нечипорчук.

За її словами, українське м’ясо у закладі називається селекційним, адже проходить ручний відбір. Тобто відбувається ретельний контроль за тваринами, м’ясо яких постачається у заклад.

Наталія Нечипорчук зауважила, що м’ясо Cygnet у ресторані розходиться дуже швидко.

«Людям воно дуже подобається. Деякі не вірять, що це Україна. Перша партія м’яса була досить молодою і мала дуже ніжний вершковий присмак. Навіть називали його «жіночим стейком», оскільки дуже легке. І це насправді конкурентна особливість», — зазначила фахівець.

Керівник тваринницького напряму Cygnet Сергій Степаниденко зазначив, що до повномасштабного вторгнення спеціалісти компанії провели схрещування шляхом осіменіння корів голштинської породи репродуктивним матеріалом бельгійської блакитної.

«Отримали помісь цих порід, м’ясо з якої зараз можна спробувати в ресторані… Щодо годівлі — цим бичками ми давали корм із додаванням мучки кукурудзяної. Завдяки цьому вони успішно нарощували генетично закладений жировий прошарок, який і дає яловичині ту саму мармуровість м’яса. Загалом цей напрям будемо і далі розвивати», — додав він.

Для довідки: ГК Cygnet обробляє 29 тис. га землі в центральній частині України — Житомирській і Вінницькій областях.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!