Corteva Agriscience переходить на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні

Джерело:  УкрАгроКонсалт
Corteva Agriscience
UkrAgroConsult

Компанія Corteva Agriscience переходить на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні, починаючи з 1 червня 2022 року. Даний підхід анонсується компанією з урахуванням ситуації на аграрному ринку під час військових дій, оцінки коротко- та довгострокових фінансово-економічних можливостей учасників ринку щодо своєчасного забезпечення українських сільгоспвиробників насіннєвим матеріалом.

Зважаючи на рішення щодо єдиної моделі, компанія також розпочинає процес виведення з ринку України насіннєвого бренду Brevant® seeds та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи, соняшника та озимого ріпаку під брендом Pioneer®.

Як перший крок, напередодні сезону озимого ріпаку компанія пропонуватиме українським фермерам купівлю насіння озимого ріпаку бренду Brevant® seeds безпосередньо у Торгових агентів, які з 2019 року працюють напряму з сільгоспвиробниками, пропонуючи насіння гібридів кукурудзи та соняшнику бренду Pioneer®.

Наступним кроком буде ґрунтовний аналіз та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи та соняшнику Brevant® seeds з портфелем Pioneer®, адаптація мережі Торгових агентів, а також логістичної та складської мережі і функцій всередині компанії.

«Зараз головним пріоритетом діяльності Corteva в Україні є допомога фермерам у забезпеченні продовольчої безпеки країни в умовах війни. Наші польові команди, виробництво, склади та логістика роблять усе можливе, щоб максимально підтримувати сільгоспвиробників в цей непростий для всіх час. Зважаючи на аналіз сезону кукурудзи та соняшника, що минув, а також прогнози з розвитку аграрного ринку у майбутньому, особливо з фінансово-економічної точки зору, ми розуміємо, що для повного та своєчасного забезпечення попиту на насіння Corteva Agriscience, зокрема і озимого ріпаку, найоптимальнішим рішенням є саме пряма модель, яка вже третій рік доводить свою ефективність для тисяч фермерів по всій країні. Наші Торгові агенти мають добре відпрацьований механізм, що дозволить гарантувати своєчасність поставок в господарства, які мають змогу продовжувати працювати заради добробуту українців», – коментує Олександр Дмитрієв, Керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні.

Компанія наголошує, що через можливу наявність у дистрибуторів незначного запасу насіння озимого ріпаку, кукурудзи та соняшнику з минулого сезону, вони можуть також пропонувати фермерам певні обмежені кількості гібридів у межах наявних запасів.

Ознайомитися з пропозицією озимого ріпаку Brevant® seeds можна на сайті: https://www.brevant.com.ua/seeds/osr.html

Контакти Торгових агентів з продажу насіння генетики Corteva Agriscience доступні за посиланням: https://www.corteva.com.ua/content/corteva/eu/ua/uk/homepage/contacts/seeds-trade-agents.html

Нагадаємо, що раніше Corteva Agriscience однією з перших компаній заявила про вихід з російського ринку, ініціюючи план припинення всієї виробничої та комерційної діяльності, чому передувало припинення комерційної діяльності відразу після початку широкомасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року. Пріоритетами компанії залишаються безпека співробітників і глобальна продовольча безпека. З початку цієї трагічної війни компанія вжила всіх можливих заходів для підтримки та захисту українських колег та їхніх сімей, клієнтів та громад, в тому числі шляхом прямої та непрямої допомоги для вирішення негайних гуманітарних потреб в Україні. Також Corteva запровадила ініціативи, щоб допомогти забезпечити нормальний, наскільки це можливо, сільськогосподарський сезон 2022 року в Україні.

Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!