Conab збільшив прогноз виробництва цукрової тростини в Бразилії

Джерело:  Укрцукор
цукор

Бразильське урядове агентство Conab підвищило прогноз виробництва цукрової тростини в країні на 2024/25 МР, але заявило, що виробництво все одно буде нижчим рівня попереднього сезону, оскільки дефіцит опадів і високі температури знизили врожайність у ключових виробничих регіонах.

Про це повідомляє xm.com.

За даними агентства, зараз виробництво цукрової тростини становить 689,83 млн т, що перевищує 685,86 млн т, оцінені в квітні, але все ще нижче 713,21 млн т, зібраних у 2023/24 МР.

Ця цифра збільшилася, в порівнянні з попередньою оцінкою Conab, через покращення кліматичних умов у Північно-Східній Бразилії, що забезпечило хороший розвиток тростини в цьому регіоні.

Однак у ключовому центрально-південному регіоні “низька кількість опадів у поєднанні з високими температурами повинна знизити врожайність тростини, порівняно з попереднім сезоном”, йдеться в заяві Conab.

Очікується, що в 2024/25 МР врожайність цукрової тростини в країні знизиться на 6,6%, порівняно з попереднім сезоном. Площа збирання зросла на 3,5%, порівняно з минулим роком.

Цього сезону виробництво цукру в Бразилії, найбільшому у світі виробнику та експортерові цукру, прогнозується на рівні рекордних 46 млн т, що на 0,7% більше, ніж у 2023/24 МР, але менше попереднього прогнозу Conab на рівні 46,29 млн т.

Згідно з даними Conab, виробництво етанолу має скласти 35,41 млрд л, що перевищує прогнозовані у квітні 34,18 млрд л.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!