Чортківський КХП на Тернопільщині хочуть виставити на приватизацію

Джерело:  Elevatorist.com
Чортківський КХП
ДП «Чортківський КХП» хочуть віддати під приватизацію. Комбінат хлібопродуктів складається з 4 дільниць включно з млином та складами для зберігання загальною місткістю 39 тис. т зерна.
Про це повідомив начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Тернопільській області Регіонального відділення ФДМУ Руслан Белошицький.
«В процесі огляду активу … обговорили проблемні питання підготовки об’єкту до приватизації, зокрема деякі моменти реєстрації права власності на нерухомість, боргові зобов’язання підприємства, погашення яких має взяти на себе майбутній власник», — зазначив він.
На ДП «Чортківський КХП» налічується 12 зерноскладів підлогового типу, загальною місткістю 39,7 тис. т. Приймання зерна проводиться як з автотранспорту, так і залізничних вагонів.
Підприємство складається з 4 дільниць:
  • дільниця №1 — млин потужністю 209 т/добу;
  • дільниця № 2 — склад готової продукції;
  • дільниця № 3 — елеватор «Чортківський КХП» (м. Чортків, вул. Білецька, 17), до складів підведена залізнична колія, вивантаження можливо двох вагонів одночасно;
  • дільниця № 4 — склади підлогового типу в с. Білобожниця за 12 км від Чорткова, побудовані в 1960-67 рр., загальна місткість (після пожежі) близько 15 тис. т зерна.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!