Через обстріли росіян загинув Олексій Вадатурський

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Під час обстрілів Миколаєва вночі 31 липня на 74 році життя загинув Герой України, власник найбільшої зерноторгової компанії «Нібулон» Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса.

Він зробив багато для Миколаївщини зокрема та України в цілому. У 2019 році його компанія оновила одразу декілька рекордів компанії, зокрема побудувала найбільше в Україні за останні чверть століття 140-метрове судно класу «річка – море».

Олексій Опанасович завжди був переконаний, що добиватися результатів йому допомагають чесність, наполегливість і впевненість у своїй правоті.

Дуже боляче, що Україна щодня ось уже 158-й день війни втрачає своїх справжніх Героїв.

Консалтингова агенція УкрАгроКонсалт висловлює своє співчуття рідним та близьким загиблих.

Довідка:

Олексій Опанасович Вадатурський народився 8 вересня 1947 року у с. Бенцарі Балтського району Одеської області Української РСР, у родині колгоспника.

1971 року закінчив Одеський технологічний інститут ім. Ломоносова.

Свою трудову діяльність розпочав на Трикратському комбінаті хлібопродуктів головним енергетиком, згодом працював головним інженером.

З 1980 по 1991 роки – начальник виробничого відділу, заступник начальника Миколаївського обласного управління хлібопродуктів.

З 1991 року – беззмінний генеральний директор сільськогосподарського підприємства Нібулон, що займається вирощуванням сільськогосподарських культур із застосуванням зарубіжних технологій та високопродуктивної імпортної техніки, розвитком племінного тваринництва.

У червні 2020 року Forbes Україна оцінив статки Вадатурського в 450 мільйонів доларів.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!