Bunge створила інноваційну рослинну альтернативу вершковому маслу

Джерело:  AgroPortal.ua
масло

Bunge розробила новаторську рослинну альтернативу вершковому маслу — Beleaf™ PlantBetter.

Як говориться у повідомленні компанії, новинка стала відповіддю на зростаючий попит з боку виробників харчових продуктів та пекарів у пошуку рослинних альтернатив, які відповідають якостям і функціональності традиційного молочного масла та можуть бути легко інтегровані в їх поточне виробництво.

У Bunge зауважили, що досягнення точної аерації, об’єму та смаку, необхідних для таких продуктів як круасани, тістечка тощо, виявилося складним завданням для більшості замінників масла.

«Beleaf™ PlantBetter — це революційна інновація, розроблена компанією Bunge, яка поєднує в собі екологічні властивості рослинного масла з безкомпромісними сенсорними властивостями й дієвістю молочного масла», — запевнив президент Food Solutions у Bunge Аарон Бюттнер (Aaron Buettner).

У компанії пояснили, що Beleaf™ PlantBetter передає виразний аромат, смак і текстуру традиційного вершкового масла та являє собою суміш переважно кокосового, какао-масла, ріпаку та лецитину. Він має ті самі характеристики плавлення, що й молочний жир, і спочатку призначений для хлібобулочних виробів, а в майбутньому планується поширити його на інші молочні та кондитерські вироби.

Для довідки: Bunge Limited є провідною світовою компанією, що працює у сфері агробізнесу та продуктів харчування. Компанія здійснює діяльність у більш ніж 40 країнах світу. Основними активами Bunge в Україні є Дніпропетровський олійноекстракційний завод та дочірнє підприємство «Сантрейд», якому належать елеватори у низці регіонів України. Компанія займається трейдингом зерном та олією, торгівлею ЗЗР та насінням.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!