Блокування кордону з Польщею: у чергах перебуває понад 1500 вантажівок

Джерело:  Цензор.НЕТ
фури

Досі триває блокування руху на трьох пунктах пропуску на кордоні Польщі з Україною, станом на ранок 3 січня у чергах перебуває 1530 вантажівок. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

На розблокованому напрямку пункту пропуску “Шегині – Медика” залишаються 1000 вантажівок, ще 30 – на кордоні зі Словаччиною, а також 180 на румунському кордоні.

“Продовжується блокування напрямків пунктів пропуску “Рава-Руська – Гребенне”, “Краківець – Корчова”, “Ягодин – Дорогуськ”. За інформацією польських прикордонників станом на ранок 1530 вантажівок перебувають в чергах на цих трьох напрямках в бік України, найбільше на напрямах у пунктах пропуску “Ягодин” та “Краківець””, – сказав він.

Демченко нагадав, що 24 грудня був розблокований рух на напрямку пункту пропуску “Шегині – Медика”, але черги залишаються – 1000 вантажівок очікує на перетин.

За його словами, на інших ділянках кордону рух для вантажівок не блокується. Однак через дії на території Польщі водії та перевізники шукають альтернативні маршрути, що призводить до збільшення руху вантажівок за іншими напрямками, і як результат – збільшення черг.

Станом на ранок, на кордоні зі Словаччиною в бік України на напрямку пункту пропуску “Ужгород” очікувало проїзду 30 вантажівок.

З Румунією станом на ранок в бік України на напрямку пункту пропуску “Порубне” очікувало проїзду 180 вантажівок. 

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!