BLACK SEA OIL TRADE-2021: фінальна програма!

Як не повторити помилки минулого сезону?

Пізній збір врожаю, дефіцит пропозиції сировини, обачне ставлення до укладання форвардних контрактів на поставку соняшника та необхідність виконання зобов’язань перед імпортерами щодо постачання соняшникової олії розігрівають ринок на старті нового сезону. Як знайти компроміс і залишитися у виграші всім учасникам ринку? Давайте міркувати та  приймати рішення разом!

Вже 9 вересня відбудеться BLACK SEA OIL TRADE-2021 – масштабна Міжнародна Конференція, яка дозволяє створити широку мережу контактів між основними операторами олійножирової галузі по всьому світу. 

Подія збере головних гравців галузі, щоб підвести підсумки минулого сезону, висвітлити перспективи нового, а також виявити ключові потреби операторів ринку та олійно-жирової галузі на шляху до сталого розвитку.

Приєднуйтесь до відкриття олійного сезону на BLACK SEA OIL TRADE-2021! До старту залишилося всього кілька днів!

Програма конференції доступна на сайті конференції.

Учасники з 20+ країн вже з нами! Ознайомитися зі списком зареєстрованих компаній можна тут.

Станьте частиною яскравого відкриття сезону – долучайтесь до BLACK SEA OIL TRADE-2021! Реєстрація.

Конференція також пропонує можливість бронювання стендів, а також ряд рекламних та Спонсорських опцій.

Конференція «BLACK SEA OIL TRADE» щороку об’єднує провідних гравців олійно-жирової галузі Причорномор’я та світу на старті нового олійного сезону. Цього року конференція відбудеться в гібридному форматі з можливістю як особистої, так і онлайн участі.

У конференції щороку беруть участь понад 250 делегатів з 25 + країн світу. Учасниками є міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, підприємства з глибокої переробки рослинних олій, кондитери та виробники продуктів харчування, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – SABER EVNAT, Спонсор – Agrilab Swiss Analytics. Конференція проходить за підтримки Асоціації “Укроліяпром”, УЗА, Асоціації “Дунайська соя”, Насіннєвої Асоціації України.

У разі питань щодо участі, а також рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org
+380992207242

Орг.комитет
BLACK SEA OIL TRADE-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!