Atria Brokers – Спонсор конференції BLACK SEA GRAIN & OIL

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий представити компанію Atria Brokers в якості Спонсора конференції BLACK SEA GRAIN & OIL-2023.

Atria Brokers — це компанія, яка надає брокерські послуги у сфері агропродукції, а також фрахту, здійснює консультації щодо ринку, цілодобову підтримку клієнтів та допомагає приймати інноваційні торгові рішення. Заснована в 2014 році трьома різними брокерами. Компанія швидко розвивається і наразі складається з товарних і фрахтових брокерів, а також керівного персоналу та аналітичного відділу. Atria Brokers має два діючих офіси – один в Україні (Київ) і один в Туреччині (Стамбул), а також представників у Європі. Асортимент культур, що продаються: пшениця, кукурудза, ячмінь, горох фуражний, насіння соняшнику, соя, ріпак, сорго, шрот соняшниковий, шрот соєвий, насіння соняшнику, олії та ін.

Нагадуємо, що продовжується реєстрація на Міжнародну Конференцію BLACK SEA GRAIN & OIL-2023, що відбудеться 14 вересня у Києві. Встигніть зареєструватися за раннім тарифом до кінця серпня.

Дізнайтесь, хто серед підтверджених спікерів конференції! Спікери.

Подія об’єднає професіоналів агробізнесу, щоб обговорити прогнози й виклики агро виробництва, перспективи інвестицій, розвиток логістики, переробки та експорту для підтримки і відновлення аграрної галузі України.

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСТЬ ЗІ СТЕНДОМ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

Організатор події – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор – Abbey Commodities, Офіційний Спонсор Payoneer, Спонсор Бейджу – Black Sea Survey, Спонсори – Atria Brokers, Marline, GEA Ukraine. Партнер – Agronizer. Конференція проходить за підтримки ЄБРР, Української Зернової Асоціації та Асоціації Укроліяпром.  

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Наші контакти:

+380 (44) 364 55 85

uac-info@ukragroconsult.org

https://ukragroconsult.com/

До зустрічі!

Позначки:, , , , , , , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!