Анонсовано програму та спікерів EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, 26-28 квітня, Бухарест

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий анонсувати програму та спікерів EURO GRAIN HUB Exchange & Forum – нової регіональної платформи для ефективного спілкування, укладання контрактів в аграрному секторі, проведення дискусій з залученням фермерів, трейдерів, постачальників ресурсів, тваринницької та кормової галузі, зберігання та ін.

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum відбудеться 26-28 квітня у Marriott Grand Hotel, Бухарест, Румунія.

Війна в Україні сприяла великим змінам у регіональних потоках зерна, що вплинуло на світову торгівлю товарами. Експорт зерна з країн Центральної та Східної Європи (Болгарія, Румунія, Сербія, Молдова та інші) потенційно здатний заповнити дефіцит у найближчі 2-5 років після скорочення українського експорту.

Подія має на меті допомогти операторам ринку зерна та олійних культур приборкати глобальну продовольчу інфляцію та зміцнити позиції України на світових ринках.

Приєднуйтесь до колег аграрного сектору з Чорноморського регіону, Східної та Центральної Європи і Балкан, що забезпечують глобальний ланцюг постачання агро продукції!

Компанії з 20+ країн світу вже зареєструвалися до участі. 

Унікальна експертиза та спільні зусилля організаторів – УкрАгроКонсалт, AgriPortal та AgroPortal – гарантують висококласну професійну програму, учасників та неперевершені можливості для спілкування.

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ

ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ВИСТАВЦІ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Будь ласка:

registrations@eurograinevents.com

https://eurograinevents.com/

До зустрічі!

Позначки:, , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!