ANDE Logistics – Спонсор конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий представити ANDE Logistics в якості Спонсора 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024, яка відбудеться 27-28 лютого в Празі, готель Corinthia.

ANDE Logistics спеціалізується на довгострокових і короткострокових проектних операціях, перевезенні сипучих вантажів і контейнерних перевезеннях. Визначаючи унікальні потреби кожної операції та використовуючи  широку мережу постачальників та агентів, компанія розробляє індивідуальні транспортні рішення з оптимальними витратами, щоб забезпечити доставку від дверей до дверей.

Понад 14 років  ANDE Logistics обслуговує  клієнтів з максимальною увагою, надаючи швидкі, точні та якісні послуги. Компанія має заслужену репутацію надійного ділового партнера в портових операціях, обробляючи 90% транзиту зернових і бобових, що проходять через Туреччину.

Приєднуйтесь до конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPEепіцентру стратегічних зв’язків, дискусій та нетворкінгу, що формують майбутнє зернової галузі Чорноморського регіону та світу! Лідери агробізнесу з 40+ країн вже з нами.

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

ПРОГРАМА

УЧАСНИКИ

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Офіційний Спонсор – Almeida Group, Спонсори – Eyssautier-Verlingue Group, QSS, MAXAR, StoneX, Ande Logistics, AGA Partners, Filhet-Allard Maritime. Конференція проходить за підтримки УЗА, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», Зернової Асоціації Сербії.

 

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:
uac-info@ukragroconsult.org
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!