Алмейда Груп – Офіційний Спонсор конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий представити Алмейда Груп   в якості Офіційного Спонсора 20-ї Міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPE-2024, яка відбудеться 27-28 лютого в Празі, готель Corinthia.

Алмейда Груп, що наразі функціонує як група компаній, була заснована у 2008 році і відома як надійний партнер – експортер сільськогосподарської продукції, експедитор українських та європейських залізничних вагонів, стивідор залізничних вантажів.

Група компаній експортує з України понад 400 тис. тонн зернових та олійних культур і 20 тис. тонн харчових олій на рік.  Компанія здійснює доставку власним автотранспортом та залізничними вагонами за межі України, а також оперує понад 700 хопер-вагонами на території України.

Компанія здійснює перевалку зернових та олійних культур з вагонів широкої колії (1520 мм) у вагони європейської колії (1435 мм), на власних терміналах у напрямках:

  • ст. Вадул-Сірет (Україна) – Румунія, Болгарія;
  • ст. Чоп (Україна) – Угорщина, Словаччина, Словенія, Австрія, Чехія, Італія;
  • вул. Мостицька 1 (Україна) – Польща, Литва, Латвія, Голландія.

Також здійснюється торгівля і поставки судновими партіями і конвоями з українських портів на Дунаї на умовах FOB і CIF в різні країни ЄС і не тільки.

Приєднуйтесь до конференції BLACK SEA GRAIN. EUROPEепіцентру стратегічних зв’язків, дискусій та нетворкінгу, що формують майбутнє зернової галузі Чорноморського регіону та світу! Лідери агробізнесу з 30+ країн вже з нами.

Дізнайтесь більше про всі можливості участі в конференції:

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСНИКИ

СТЕНД ТА РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СПОНСОРСЬКІ ОПЦІЇ

Спонсори конференції: Офіційний Спонсор – Almeida Group, Спонсори – Eyssautier-Verlingue Group, QSS, MAXAR, StoneX, Ande Logistics, AGA Partners, Filhet-Allard Maritime. Конференція проходить за підтримки УЗА, Асоціації Укроліяпром, Асоціації «Дунайська Соя», Зернової Асоціації Сербії.

 

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером або
надіслати питання? Будь ласка, звертайтесь:
uac-info@ukragroconsult.org
+38 050 786 13 10 (WA, Viber, Telegram)

Позначки:, , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!