Агропромислова Група Арніĸа – Спонсор Міжнародного форуму ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’ 14-15 вересня у Варшаві

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий представити  Агропромислову Групу Арніĸа у якості Спонсора Міжнародного форуму ‘Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses’, який відбудеться 14-15 вересня у готелі Вестін, Варшава, Польща. Організатори події – консалтингова агенція «УкрАгроКонсалт» та Співтовариство виробників та споживачів бобових України.

Компанія  Агропромислова Група Арніĸа  пропонує харчове устаткування та системи зберігання, в тому числі силоси та обладнання для доочищення зерна, а також займається виробництвом комбікормів.

Агропромислова Група Арніĸа, найбільший виробниĸ та еĸспортер власно вирощеної органічної продуĸції з Уĸраїни. Арніĸа є групою ĸомпаній, що виробляють органічну сільсьĸогосподарсьĸу продуĸцію, здійснюють її переробĸу, забезпечують зберігання та подальший еĸспорт, а таĸож провадять науĸово-дослідну роботу у сфері насінництва. На полях компанії вирощують кукурудзу, сою,  високоолеїновий соняшник, просо, нут, сочевицю, льон, технічні коноплі,  а також виробляють соняшникову олію. За результатами 2020/21 МР загальне виробництво органічного високоолеїнового соняшнику досягло 12 000 тонн.

Agro&Food Security Forum. Grains, Oilseeds, Pulses  – це новий майданчик для глобального діалогу та пошуку ефективних рішень із забезпечення світової продовольчої безпеки, створення нових логістичних ланцюгів та розвитку агробізнесу. Форум залучить представників урядів України та Польщі, провідних українських спеціалістів та операторів агро ринку, а також міжнародну агро спільноту, щоб висвітлити нові фактори розвитку аграрного сектору України та світу у 2023-25 роках.

Також, 14 вересня, учасники форуму можуть приєднатися до робочої поїздки до портів Гдиня та Гданськ. Деталі та реєстрація>>

СПИСОК УЧАСНИКІВ

СТЕНД І РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СТАТИ СПОНСОРОМ

Спонсори Форуму: Gold Sponsor – Port Gdynia, Özpolat Makina. Gold Trade Sponsor – MKM Trade. Спонсори – CME Group, Агропромислова група «Арніка».

Запрошуємо агро операторів приєднатися до події та взяти участь у формуванні нових реалій ринку та шляхів співробітництва

Долучайтеся!

Позначки:, , , , , , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!