Агрохолдинг Kernel розширює перелік послуг для партнерів

Джерело:  Latifundist.com

Агрохолдинг Kernel розширює перелік послуг для партнерів, спектр послуг поширився на весь логістичний ланцюжок при експорті агрпродукці.

Про це в інтерв’ю Latifundist.com розповів комерційний директор по Україні компанії «Кернел» Олександр Головін.

Він сказав, що 2 роки тому агрохолдинг почав надавати аграріям послуги по перевалці зерна. На сьогодні компанія надає також послугу з перевалки і зберігання олії на своїх терміналах, послуги з логістики — транспортно-експедиційне обслуговування. Надає вагони та транспортує збіжжя.

«На що в першу чергу дивляться аграрії, експортуючи зерно? На вартість перевалки. Нюанс в тому, що це відносний показник. Тільки порахувавши весь ланцюжок, всі витрати, від елеватора до завантаження на судно (вартість логістики, простою, демередж, швидкість завантаження) можна зрозуміти, це дорого чи ні», — говорить Олександр Головін.

Він зазначає, що набагато вигідніше заплатити $25 за послугу перевалки, але швидко довезти і завантажити зерно, ніж зекономити на перевалці, а потім витратити втричі більше на якісь інші операції.

«Тобто рахувати необхідно не якусь одну послугу, а весь ланцюжок. У цьому якраз і є відмінність сервісу, який ми надаємо зараз, від того, який пропонували до початку війни», — підкреслює керівник.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!