AgroGeneration не обробляє половину своїх земель

Джерело:  AgroPortal.ua
AgroGeneration

Компанія AgroGeneration тимчасово обмежила або припинила діяльність з міркувать безпеки на 50% земельного банку.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Ще 10% землі AgroGeneration знаходяться на непідконтрольних Україні територіях, на 40% сільгоспугідь, які контролює компанія, усі роботи продовжуються згідно з планом.

Також зазначається, що на сьогодні жоден із критичних або інфраструктурних об’єктів групи на підконтрольній Україні території не зазнав істотних збитків. Однак на окупованих територіях знищено товарних запасів на $1,3 млн.

«Група готова розпочати весняну посівну кампанію в підконтрольних Україні та не зачеплених військовими діями територіях. AgroGeneration продовжує робити все необхідне для забезпечення повного обсягу операцій, який можна відновити, коли ситуація стабілізується або покращиться. Крім того, озима пшениця, посіяна восени 2021 р. на підконтрольній Україні, знаходиться у доброму стані», — підкреслили в компанії.

В AgroGeneration додали, що повністю забезпечені необхідним для проведення робіт — вже отримані паливо, насіння та хімікати.

Також уточнюється, що продажі групи майже зупинились через блокаду портів.

Для довідки: AgroGeneration заснована в 2007 р. Компанія спеціалізується на вирощуванні зернових і олійних і обробляє 58 тис. га угідь. Потужності зі зберігання сільгосппродукції складають 240 тис. т.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!