Агробізнес України залучає зростаючі зарубіжні інвестиції

УкрАгроКонсалт инвестиции

Бізнес-проекти та дослідження аграрного сектору, проведені УкрАгроКонсалт на замовлення міжнародних клієнтів у 2021 році, показали зростаючий інтерес до переробки зернових та олійних культур та експорту готової (або хоча б напівфабрикату) продукції з України.

Ряд проектів із залучення інвестицій в аграрний сектор України включав маркетинговs дослідження та аналіз ринків зерна та олійних, надання як поточних цін на зерно, так і прогнозів світових цін, рекомендації щодо форвардних продажів, перспективи переробки зерна та олійних культур. За оцінкою УкрАгроКонсалт, інвестиції в рамках проєктів зі злиття можуть бути дуже значними.

Консалтингова агенція УкрАгроКонсалт більш ніж 25 років спеціалізується на дослідженні й аналізі аграрного ринку України та країн Причорномор’я. Компанія надає ряд послуг, включаючи аналітику ринку зернових, олійних і бобових культур, продовольчої галузі, дослідження аграрного сектора, прогнози сировинних і с/г ринків, розробку індивідуальних бізнес стратегій і планів, інвестиційний консалтинг та ін.

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!