Аграрні асоціації заявили про свою підтримку Міністерства аграрної політики та його очільника

Джерело:  Latifundist.com
Сольський

Аграрні асоціації заявили про свою підтримку Міністерства аграрної політики. Про це очільник міністерства Микола Сольський, якого підозрюють у заволодінні державними землями, розповів після засідання суду, на якому йому мали обрати запобіжний захід.

«Всі аграрні асоціації, 90 з чимось відсотків, сказали, що в них є довіра до міністерства. Абсолютна більшість з них підписали заяву про поруки, частина з них була тут (на засіданні суду, — прим. ред.)», — сказав Сольський.

Зокрема на судовому засіданні були присутні представники УКАБ, ВАР та Насіннєвої Асоціації.

«Згідно з рішенням правління, ВАР висловлює свою підтримку Міністру аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському та наголошує на необхідності збереження профільного міністерства», — йдеться у заяві асоціації.

Свою підтримку Сольському та Мінагро висловили і в Асоціації виробників молока.

«За період роботи команди Мінагро на чолі із чинним Міністром у представників галузі молочного скотарства не виникало зауважень щодо системності та фаховості роботи Мінагро. У роботі з Міністерством експерти та учасники АВМ завжди мали якісний діалог та прозоре обговорення усіх важливих питань для галузі», — йдеться в заяві.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!