Abbey Commodities – Генеральний спонсор міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN & OIL-2023

Джерело:  УкрАгроКонсалт

УкрАгроКонсалт радий повідомити, що компанія Abbey Commodities DMCC (раніше Actava Trading DMCC), стала Генеральним спонсором міжнародної конференції BLACK SEA GRAIN & OIL-2023, що відбудеться 14 вересня в Києві, готель ІнтерКонтиненталь.

Abbey Commodities – це приватний брокерський дім з повним спектром послуг, що охоплює весь спектр сільськогосподарських товарів з фізичною поставкою.

Географічне розташування головного офісу в Дубаї дозволяє брокерам компанії працювати в усіх основних регіонах світу, що виробляють та імпортують сільськогосподарську продукцію.

Abbey Commodities обслуговує як покупців, так і продавців для досягнення оптимальної ефективності в їх повсякденній торговельній та закупівельній діяльності. Abbey Commodities є членом GAFTA категорії B.

УкрАгроКонсалт нагадує, що 150+ учасників з 12 країн вже зареєструвалися до участі а конференції! Cписок учасників.

Подія об’єднає професіоналів агробізнесу, щоб обговорити прогнози й виклики агро виробництва, перспективи інвестицій, розвиток логістики, переробки та експорту для підтримки і відновлення аграрної галузі України.

Реєструйтесь за зниженим тарифом до 31 серпня!

ПРОГРАМА

РЕЄСТРАЦІЯ

УЧАСТЬ ЗІ СТЕНДОМ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

Організатор події – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор – Abbey Commodities, Офіційний Спонсор Payoneer, Офіційний Логістичний Спонсор – Almeida Group,   Спонсор Бейджу – Black Sea Survey, Спонсори – Atria Brokers, Marline, GEA Ukraine. Партнер – Agronizer. Конференція проходить за підтримки ЄБРР, USAID та Chemonics, Української Зернової Асоціації та Асоціації Укроліяпром.

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Наші контакти:

+380 (44) 364 55 85

uac-info@ukragroconsult.org

https://ukragroconsult.com

До зустрічі!

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!