НОВІ ДЖЕРЕЛА ДОХОДІВ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ: ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ВУГЛЕЦЕВИХ ВИКИДІВ – безкоштовний cемінар від GreenEmissions

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Приєднуйтесь до cемінару “НОВІ ДЖЕРЕЛА ДОХОДІВ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ: ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ВУГЛЕЦЕВИХ ВИКИДІВ” від GreenEmissions ексклюзивно для учасників EURO GRAIN HUB Exchange & Forum 28 квітня! Участь вільна.

Зосереджуючись на блокчейні, супутниковому моніторингу, штучному інтелекті та нових технологіях, семінар GreenEmission розповість про блокчейн для агровиробників та покаже, як отримати вигоду з можливості отримання вуглецевих кредитів.

GreenEmissionsце маркетплейс токенів поглинання вуглецю, який об’єднує фермерів та покупців вуглецевих кредитів. Поєднуючи блокчейн, супутниковий моніторинг та штучний інтелект, GreenEmissions може автоматично вимірювати приріст біомаси. Наразі компанія інкубується Європейським космічним агентством у Швеції, це прибутковий стартап, який очікує на отримання патенту.

Приєднуйтесь до ключових гравців Чорноморського регіону, Центральної та Східної Європи і Балкан, які забезпечують глобальний ланцюг постачання агро продукції на EURO GRAIN HUB Exchange & Forum.

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, що відбудеться 26-28 квітня в Marriott Grand Hotel, Бухарест, Румунія.

Компанії з 30+ країн вже беруть участь у події! СПИСОК УЧАСНИКІВ

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum –  нова регіональна платформа для ефективного спілкування, укладання контрактів в аграрному секторі, проведення дискусій з залученням фермерів, трейдерів, постачальників ресурсів, тваринницької та кормової галузі, зберігання, щоб допомогти операторам ринку зерна та олійних культур приборкати глобальну продовольчу інфляцію та зміцнити позиції України на світових ринках.

Унікальна експертиза та спільні зусилля організаторів – УкрАгроКонсалт, AgriPortal та AgroPortal – гарантують висококласну професійну програму, учасників та неперевершені можливості для спілкування.

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ

ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ВИСТАВЦІ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Будь ласка:

registrations@eurograinevents.com

eurograinevents.com

До зустрічі!

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!