Німецьким свинарям збільшать субсидії за свиней із хвостом

Джерело:  Meatinfo
свині

У Німеччині з кінця поточного року за кожну свиню на відгодівлі з некупірованим хвостом виплачуватиметься субсидія 21 євро. Про це повідомляє німецький тваринницький портал SUS. Нижня Саксонія просуває нові правила виплат та компенсацій свинарям, які забезпечують добробут тварин на фермах. Ці правила почнуть застосовуватися з грудня 2023 року та діятимуть протягом усього періоду фінансування до 2027 року.

Повідомляється, що зміни не торкнуться вже існуючих цільових виплат підприємствам, на яких 70–80% поголів’я вирощується з некупірованими хвостами. При цьому, за новими правилами, розмір виплат буде збільшений з 16 до 21 євро на свиню.

За кожне некупіроване порося виробник отримуватиме 9 євро (замість 5). За утримання тварин на вільному вигулі призначатимуться виплати у розмірі 37 євро на кожну свиню на відгодівлі та 8 євро на кожне порося на дорощуванні.

Також повідомляється, що з урахуванням попереднього досвіду, коли у виробників виникали проблеми з реалізацією некупірованих тварин, буде організовано спеціальну онлайн-платформу для продажу некупірованих поросят.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!