Українські експортери зможуть знаходити міжнародних партнерів за допомогою Платформи продовольчої безпеки

Джерело:  ЛІГА Закон
экспорт

Задля вирішення питання пошуку нових логістичних шляхів постачання продовольства як всередині країни, так і за її межами на базі Держпродспоживслужби було створено Національну платформу продовольчої безпеки.

За три місяці роботи учасниками платформи стали більше 4,5 тисяч агропідприємств, торговельних мереж, місцевих адміністрацій, продовольчих та логістичних компаній, які у режимі реального часу можуть обмінюватися інформацією про потреби у продовольчих товарах та наявні пропозиції, а також укладати угоди онлайн.

На платформі акумулються дані про харчовий баланс, наявний попит та пропозиції, які можна використовувати як в Україні, так і за її межами.

Також Держпродспоживслужба анонсувала, що незабаром на платформі буде створено окремий розділ для експортерів, що надасть можливість міжнародним партнерами (логістичним компаніям та трейдерам) планувати укладання угод з українськими компаніями. У тому числі – для вирішення проблеми постачання продовольства до інших країн.

Якщо вам небайдужі питання продовольчої безпеки, долучайтеся до платформи. Підприємства та компанії можуть долучитися у якості учасників, а всі бажаючі – допомогти у розвитку платформи. З пропозиціями можна звертатися на електронну пошту: uafsp@dpss.gov.ua.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!