Росія коригує механізм субсидування перевезень сільгосппродукції залізницею з урахуванням поточних потреб

рапс
UkrAgroConsult

Для задоволення потреб регіонів у зернових, а також забезпечення ринків збуту насіння олійних культур та продуктів їх переробки у Росії розширюється механізм субсидування залізничних перевезень сільгосппродукції (у вагонах та контейнерах). Передбачено відшкодування втрат, що виникають під час встановлення пільгових тарифів на перевезення сільськогосподарської продукції.

Відбулося коригування списків напрямків перевезень, що субсидуються, з урахуванням потреб поточного сезону і до переліку сільгосппродукції додано ріпак, повідомляють аналітики УкрАгроКонсалт.

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!